Matrix FAQ

Q: Kan Matrix integreres med andre maskiner i virksomheden?
A: Ja. Vi er gået sammen med Okuma og Zoeller så Matrix integreres med Okuma Thinc Center og Zoeller forindstillingsapperater.
Q: Kan Matrix styre Ikke-Matrix kabinetter?
A: Ja. Matrix software kan forbindes med, og kontroller, andre typer af kabinetter, såsom Kardex Shuttle og ikke-automatiske lagersystemer. Andre lager muligheder er ved at blive undersøgt for at koble systemet til udenfor Matrix for vare der er større end dem der er i stand til at passe ind i Matrix rummene.
Q: Hvilken type udstyr kan Matrix bruge for at logge på?
A: Matrix kan bruge en stregkodescanner, magnetstribe læser, Proximity kortlæser og en biometrisk fingeraftryksscanner.
Q: Hvordan kan jeg vide, hvornår man genbestiller værktøj?
A: Matrix kan sættes op til e-mail eller udskrive indkøbsordrer, når mængden falder under et forudbestemt antal.Ordrer kan sendes efter en tidsplan, praktisk for virksomheden. Eliminerer risikoen for at løbe tør for værktøjer på kritiske tidspunkter.
Q: Hvor mange værktøjer kan Matrix indeholde?
A: Afhængig af model, skuffe typer og antal af skuffer, kan den indeholde fra så få som 1 op til 2376 unikke varer. Hver skuffe kan rumme 50 kg værktøjer.
Q: Hvilke typer værktøj kan Matrix håndtere?
A: Det kan håndtere alle typer af værktøj fra en enkeltplatte til bor og endefræsere til Cat 40 værktøjsholdere.
Q: Er Matrix nem at bruge?
A: Ja. Touch skærmen og med den intuitive software, er udlevering af værktøj lige så nemt som at bruge en almindelig hæveautomat.
Q: Kan jeg få forskellige skuffe og rum konfigurationer?
A: Ja. Tilpassede konfigurationer kan bestilles og samles på fabrikken i Israel, dette giver ingen yderligere leveringstid. Se vores Kabinet Konfigurationer side for alle de skuffer typer, vi har til rådighed. Der findes i dag 47 forskellige skuffe udformninger – så der skulle være varianter nok til næsten ethvert behov.
Q: Hvor meget fylder en Matrix?
A: Matrix MAXI er 1151 mm bred x 708 mm dyb og kun 1445 mm høj til toppen af ​​den berøringsfølsomme skærm. Den kan passe på en standard palle. Matrix MINI er 838 mm bred x 563 mm dyb og kun 740 mm høj til toppen af ​​ skærmen. Begge er 75 mm kortere uden Touch skærm.
Q: Hvor meget vejer Matrix?
A: MAXI vejer 375 kg tom. MINI vejer 175 kg tom (uden skuffer).
Q: Kan Matrix arbejde på forskellige sprog?
A: Ja. The Matrix kan programmeres til at arbejde på det sprog, den enkelte bruger fortrækker. I øjeblikket er der 27 sprog til rådighed. Hver bryger kan vælge sit eget sprog Klik her for at se hvilke sprog.
Q: Hvor lang tid tager det normalt tager at få en Matrix installeret?
A: Selve installationen er 2 dage. Første dag er for montering, software konfiguration, databaseopbygning og værktøjs ilægning. Den anden dag er til træning og installere Administrator program på 2 kontor-pc’er. Forud for installationen af data skal udarbejdes en SQL-database ved hjælp af vores nemme at udfylde præformatterede datablade, der er i Excel-format. Vi plejer at planlægge installation en måned i forvejen – netto andrager det sidste cirka en fuld arbejdsdag.
Q: Hvad hvis jeg ikke kan lide Matrix?
A: Alle elsker Matrix. Vi sørger for den er, hvad du virkelig ønsker og har brug for, før du foretager en endelig beslutning. Vi tager ikke tilbage, fordi vi ikke sælger brugte maskiner.
Q: Hvis jeg har brug for mere plads end Matrix har til rådighed?
A: AD-on enheder, kaldet pods, er til rådighed for at udvide Matrix værktøj lagerplads. MAXI og MINI pods er tilgængelige. De er nemme at installere og dele databasen på den eksisterende Matrix maskine. Da de arbejder via IP-adresser og derfor er en direkte forbindelse til maskinen ikke påkrævet. Kun en CAT5-forbindelse til dit eksisterende netværk.
Q: Er der noget særligt behov for at tilslutte Matrix?
A: Nej The Matrix bruger en standard 230 volt stikkontakt og en standard Cat 5 internetforbindelse.