THINC Program

Partnere i THINC Program

Er et nyt koncept for samarbejde mellem skaberne af produktionsudstyr og tjenesteydelser, blev oprettet i Charlotte, NC USA. Med Okuma THINCOSP kontrol som katalysator, over 20 partnere tiltrådte til dette samarbejde. Et ønske fra industrien om åben arkitektur, PC kontrol i begyndelsen af 1997 blev katalysator for dette partnerskab mellem Okuma Amerika og Okuma Japans Factory Automation Group. Offenliggjort på IMTS i 2004, den resulterende THINC teknologien står for Intelligent Numerical Control.

integration

I øjeblikket er ni fuldtids Partnere repræsentanter tilsluttet for at udføre forskning, udvikle nye løsninger, og udarbejde virkelige problemerstillinger i realtid.
Selv om nogle af partnerne er konkurrenter, som ABB og Fanuc eller Iscar og Sandvik, arbejdes der sammen i et ikke-kompetitiv miljø for at skabe de bedste løsninger i fremstillingsprocesser til kunderne. Offsite Partners fortsætter udviklingen og vender tilbage jævnligt for at implementere ny teknologi og hjælpe kunder.

thinc_logo
Inden for THINC Center, er Matrix software integreret med THINC controllere i hele produktionsmiljøet. Resultatet er realtids dataudveksling mellem Matrix og maskinerne. Ved hjælp af denne integration, har ledere øjeblikkelig adgang til nøjagtige, pålidelige data, herunder oprettelsestid, produktionstider , varer der fremstilles og meget mere. Når alle disse data flyder direkte ind i Matrix fra THINC maskinerne kan ledere overvåge lønomkostninger, forbrug af materiale, varebeholdninger og meget mere, alt imens varer stadig bliver produceret. Dette giver lederskab til at træffe bedre og mere præcise beslutninger_
integration_system